Monday, March 14, 2011

SmileY BaggY GiveawaY

EIDA teruja lah sesangat nak masuk GA nie,
sebab eida tak nah lagi join memana GA sebelum nie...
mana lah tahu ade rezeki, boleh menang hadiah kan...
dari cheqppjoy.com gitu....


syarat-syarat penyertaan:

1.jadi follower cheqppjoy.com
Pollow dah !!
SETTLE!

2.add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook. untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
SETTLE!

3.buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY"
SETTLE!

4.tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
ingin tag 4orang jerk...


Qisha Qhairulnizam

5.letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
yes...sudah...!!
SETTLE!

6.bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
SETTLE!


Eida punye tugas settle sudah...
kawan2 ape lagi...
jomlah join skali...mana tau nanti boleh dapat hadiah menarik..
handbeg gituuu..siap boleh pilih sendiri...
semoga kawan2 pon boleh dapat hadiah tu,
good luck!!!

untuk maklumat lanjut sila lah 
Klik http://www.cheqppjoy.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html

3 comments:

Dda Ly said...

saye pon da join ga nih..same2 wish gud luck..:)

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥

CheQ PP JoY said...

thnx ye sbb sudi join..harap dpt link kn banner tu ke blog fy..nnt komen balik tau..thnx..=)

EiDa Ja'a said...

dah buat sudahhh....tq fy...

nuffnang