Monday, February 28, 2011

Mohd Khaziq juga.....

Semalam aku ade call ina(madu tak jadi), alhamdulillah dia dah selamat melahirkan baby boy
secara normal pada 7/02/2011... actually dah 3x scan doc kata anak pmpuan, so dia kata dah prpare nama lah untuk anak pmpuan dia tue, Nurul Batrisya, tup2....dapat lelaki so dia letak nama anaknye Mohammad Khaziq....ape yang korang nampak kat sini, bukanke nama anak teruna aku Mohammad Khaziq Fahmi, dan nama anak dara aku Nurul Batrisya....umhhhh....kebetulan kah????

Tak pe lah, aku tak kisah sangat, lagipon nama tue beribu2 orang boleh pakai kan...mungkin kebetulan....ape pon aku berase amat lega sebab ina pon dah berkeluarga....en.hubby pon rase senang hati sebab dia tak risau memikirkan klo ade pmpuan yang mengharapkan cinta darinya....

1 comments:

nuffnang